NIkola Jokić
EPA/JohnBalango
NIkola Jokić

EPA/JohnBalango

NIkola Jokić, Foto: EPA/JohnBalango

Naravno, ne zaboravi da te SAMO U MERIDIANU čeka i neverovatan bonus na broj parova, čak 2000%!

A, šta nas to čeka ove noći?

Ekipa Boston Seltiksa je nakon odličnog početka sezone, u poslednje vreme, pomalo usporila. Sastav koji sa klupe predvodi Bred Stivens se nalazi u seriji loših rezultata i sigurno želi da taj niz prekine protiv Denvera, ali...

Sa druge strane, Nikola Jokić i njegovi saigrači ne planiraju da meč protiv Seltiksa sačekaju spuštenog garda. Denver Nagetsi su vezali dva trijumfa i sigurno im je to pravi motiv da nastave sa još boljim izdanjima.

Nikola Jokić igra fenomenalno, srpska tripl-dabl mašina melje sve centre u NBA ligi. Boston nije ekipa koja se može podičiti dobrom centarskom linijom.

Pa se postavlja pitanje, da li će Džoker imati još jednu partiju za pamćenje, ovog puta u TD Gardenu.

Ove noći gledaćemo i Detroit, koji ove sezone igra očajno. Pistonsi se nalaze na 14. mestu Istočne Konferencije, i bez ikakvih su izgleda da urade nešto značajno ove sezone. Da stvar bude gora, idu na megdan ekipi koja igra iznad svih očekivanja – San Antonio Sparsima.

Važno je pomenuti i Janisa i Milvoki. Baksi se nalaze drugom mestu Istoka, i sigurno je da će u svakom meču davati svoj maksimum kako bi doigravanje dočekali sa što bolje pozicije.

Sledeće pitanje je da li može sjajan spoj mladosti i iskustva Finiks Sansa da se nosi sa velikom trojkom Bruklin Netsa?

Velika je dilema ko će odneti pobedu, da li će to biti Pol-Buker-Ejton ili Irving-Harden-Durent?

Sansi igraju veoma kvalitentno ove sezone, ali imaće veliki zadatak da igračima Netsa smanje preveliki broj poena koji imaju u rukama...

PROČITAJTE JOŠ: