Jelica Dabović
Dailymotion/Silly Telly 2
Jelica Dabović

Dailymotion/Silly Telly 2

Jelica Dabović, Foto: Dailymotion/Silly Telly 2

Jelica Dabović, bivša košarkašica i starija sestra Milice Dabović, napisala je biografiju pre nekoliko godina o teškom detinjstvu i nasilnom ocu. Jelica se ponovo pojavila pred kamerama i priznala da su joj na pamet padale misli da ubije oca, koji je, prema njenim rečima, maltretirao celu porodicu.

 

Jelica i Milica Dabović

TV Prva printscreen

Jelica i Milica Dabović, Foto: TV Prva printscreen

 

"Kada sam napunila 17-18 godina, kada sam malo ojačala, onda su mi jako često padale na pamet misli da ubijem oca, da jednostavno spasem ostale. Ja sam znala da ću ja da odem od kuće. Kada sam sa 19 godina otišla, moja Ana je imala tri i po godine. Razmišljala sam kakav će pakao tek ona da preživi", prisetila se Jelica mračnog detinjstva.

"Uspela sam da sebe sputam da ga ne ubijem! U trenucima kada je on počeo da maltretira, vređa Milicu ili da je tuče, ja sam samo gledala kuhinjske noževe. Ražmišljala sam gde da ga ubodem. Kako da skočim i da izvadim taj nož i da ga isečem na komade. Kad sam otišla od kuće, ja sam to sanjala noćima. Da se ne zaustavim dok ga ne isečem na komade i pobacam njegove delove po bašti", pričala je u groznci Jelica, koja je priznala da se plašila sebe, ali da ju je vera u Boga spasla.

Prisetila se i torture koju je preživela, pa je tako dobila batine kada je imala 16 godina, jer je umesto osam donela devet lopti.

PROČITAJTE JOŠ:

"Rekao mi je da uđem u kancelatiju. To je mala kancelarija, i naslonila sam se na sto. Uneo mi se u facu, i tako me je udario tako da je moja glava doslovice odbijala od zid, igrao se ping-pong loptica. Prebio me je! Krvnički me je tukao, grebao, a onda mi je rekao da odradi najbolji trener. Ja sam tako iskrivljene glave od udaraca, čelo mi je pulsiralo, bilo plavo izašla da treniram", ispričala je Daovićeva u Život priča.