KK Crvena zvezda 2017/18 stefan janković
Alo!/Marko Metlaš
KK Crvena zvezda 2017/18 stefan janković

Alo!/Marko Metlaš

Stefan janković, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Prošlog leta u centru pažnje košarkaške javnosti u Srbiji bila je vest da Stefan Janković prelazi iz Crvene zvezde u Partizan. Priča je dobila konačan epilog pošto je zvanični FIBA dokumant orkio da je Janković tužio crveno - bele, a početkom ovog meseca sitgla je presuda.

Njegova devetka zauvek odlazi u istoriju! (FOTO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 17.08.2019. 15:51 - 17.08.2019. 15:57 Parker će postati deseti igrač kojem su Sparsi povukli broj iz upotrebe. Toni Parker, Foto: Profimedia * Parker je sa Sparsima osvojio četiri titule * Sparsi su ga izabrali kao 28. pika na draftu 2001.

Prema njoj, Janković je dobio presudu u svoju korist i Crvena zvezda mora da plati nešto preko 130.000 evra Jankoviću i agenciji koja ga zastupa. Janković je iz ugovora izašao zbog činjenice da je Zvezda kasnila sa isplatom. Crvena zvezda se branila time da ni jedna plata nije kasnila duže od 30 dana kao što je predviđeno ugovorom, ali FIBA nije tu činjenicu uvažila, pa će crveno - beli morati da plate 130.000 evra.

Očekujte od Zvezde neverovatne stvari ove sezone!

AUTOR: Tanjug/V.Ž. DATUM I VREME: 16.08.2019. 16:59 - 16.08.2019. 17:16 Amerikanac ističe da je pritisak rezultata neizbežan Džejms Gist, košarkaš Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda * Džejms Gist ovog leta stigao u Crvenu zvezdu * Prethodnih sezona u Panatinaikosu pružao odlične partije * Izjavljuje da je u Zvezdi pritisak neizbežan Novi košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist izjavio je da se odlučio za crveno-beli dres zbog Evrolige i želje da osvaja trofeje.

Janković je po završetku studija u Sjedinjenim Američkim Državama odlučio da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom. Međutim na Malom Kalemegdanu se zadržao samo jednu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle raskida Janković je potpisao trogodišnji ugovor sa Fuenlabradom koja ga je kao pozajmljenog igrača prosledila Partizanu na jednu sezonu sa opcijom produžetka na još jednu.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom