Šakota na konferenciji za medije
Alo
Šakota na konferenciji za medije, Foto: Alo

Crvena zvezda je izgubila u Štark areni od šampiona Evrope CSKA rezultatom 81:86. Nakon meča, jedan novinar je postavio pitanje treneru crveno-belih zašto Zvezda izgleda ovako, bezidejno i sporo, da li ima neko u timu da ima samopouzdanje. To je iznerviralo Šakotu.

"Ja bih se izvinio tvojim kolegama za ovako nestručno pitanje. Ne bih se složio ni sa čim što pitaš. Pre svega, Zvezda igra protiv ekipe sa najboljom odbranom i daje 80 poena. Igrali smo bez dva igrača, dva veoma bitna igrača, to su Dženkins i Dobrić. Dali smo sve od sebe u ovom trenutku, nemam nikakvu zamerku za igrače, štaviše spreman sam posle ovakvih reči da još više podržim ekipu", rekao je Dragan Šakota i nastavio:

"Bili smo 11 dana odsutni od kuće, odigrali smo osam mečeva za 16 dana protiv ekipe koja je poslednju utakmicu odigrala pre osam dana, koja je imala pun roster i koja je došla ovde da odigra jednu vrlo bitnu utakmicu za njih, a ne toliko bitnu za nas. Prema tome, ako to ne možeš da raščlaniš, onda bi trebalo da se izviniš kolegama", smatra Šakota.

"Ja sam fudbalski fan i navijao sam i gledao sam Mančlester Junajted i navijao za smenu trenera, psovao ga, ali realno nemam pojma o fudbalu i to je to", dodao je u zaključku.

Kompletno izlaganje trenera Zvezde možete pogledati u snimku iznad.