Aleksandar Saša Đorđević
Vladimir Markovic
Aleksandar Saša Đorđević

Vladimir Markovic

Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Vladimir Markovic

Srbija je u drugom meču na Akropolis kupu u Grčkoj ubedljivo savladala "Azure" sa 64:96. Selektor Đorđević istakao je dobru odbranu Srbije na današnjoj utakmici.

NBA trio Srbije uništio Italijane! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 17.08.2019. 19:36 Srbija je u Atinu otputovala bez Teodosića i Lučića, a sada je poznato da na Mundobasket neće putovati Dragan Milosavljević. Srbija - Italija Akropolis kup, Foto: twitter.com/HellenicBF Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Srbija - Italija na portalu Alo!

"Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili. Zadovoljan, ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo", kaže Đorđević.

Đorđević ističe žal za povredom Dragana Milosavljevića, za koga kaže da je "duh ove ekipe".

Srbija - Italija Akropolis kup

twitter.com/HellenicBF

Srbija - Italija Akropolis kup, Foto: twitter.com/HellenicBF

"Veliki je peh što “duh” ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević, doživeo povredu zbog koje će propustiti Svetski šampionat. Imamo još 13 dana do početka Prvenstva, u Beogradu su dva igrača na koje računamo", kaže Đorđević.

Selektor Srbije u narednih pet-šest dana očekuje povratak Vladimira Lučića u ekipu. Što se tiče Miloša Teodosića, njemu sledi nova magnetna rezonanca i njegova situacija se prati iz dana u dan.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija svoj poslednji meč na Akropolis kupu igra u nedelju od 19.30 protiv domaćina Grčke.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket