Miloš Teodosić
printscreen
Miloš Teodosić

printscreen

Miloš Teodosić, Foto: printscreen

"Bolonja je grad košarke. Postoje dva muška prvoligaša Virtus i Fortitudo. Meni je mnogo draži Virtus i zaista mi je užitak da gledam Miloša Teodosića. Kad god imam slobodnog vremena, obavezno idem na muške utakmice gde je luda atmosfera i puna dvorana. Na našim utakmicama znatno je manje gledalaca, ali to je normalno u Italiji. Tamo ženska košarka nije ni približno popularna kao muška" rekla je Ana-Marija.

Pročitajte još:

Srpska košarkašica Milica Mićović jedna je od saigračica reprezentativke Hrvatske, a legiju stranaca čine još dve košarkašice iz Sjedinjenih Američkih Država i po jedna iz Španije i Francuske.

"Većina igračica stanuje u jednom stambenom bloku. To je nešto kao studentski dom, ali svaka igračica ima svoj apartman. Živim sama, sama i kuvam. U početku sam pripremala jednostavnija jela poput špageta, a sada kuvam i komplikovanija", uz osmeh je istakla Ana-Marija.

Crno-beli uz posebnu podršku dočekuju Litvance

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 20.11.2019. 14:20 Mladi košarkaši Trepče, pružiće podršku igračima Partizana na večerašnjoj utakmici protiv Ritasa koja se igra večeras u Beogradskoj areni. Foto: Alo Marko Metlas Crno-beli košarkaši će u okviru 8. kola Evrokupa dočekati litvanski Ritas večeras od 20 časova, a pobedom bi se gotovo sigurno plasirali u narednu fazu ovog takmičenja.

Bonus video: Andrija Gavrilović posle poraza Crvene zvezde u večitom derbiju