Gavrilović nezadovoljan i posle vrlo ubedljive pobede

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-11-12 07:37:36 2019-11-12 07:37:36

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu rezultatom 103:61 u poslednjoj utakmici 6. kola ABA lige, a povratak na pobednički kolosek obradovao je Andriju Gavrilovića, trenera crveno-belih.

KK Crvena zvezda

"Rekao sam u najavi da ne očekujemo laku utakmicu. Rezultatski gledano, razlika je velika, ali za nas nije bila laka utakmica. Uvek posle evroligaške utakmice, nakon bilo kog poraza, teško je vratiti se", istakao je Gavrilović.

NAJČITANIJE U SPORTU:

Šampion ABA lige i Srbije je već u prvoj četvrtini stekao 11 poena prednosti, a vođsvo je uvećavao kroz svaku deonicu.

"Imali smo problema u pripremi, ali sam zadovoljan kako smo izgledali, bili koncentrisani i kako smo od početka poštovali zadatke. Igrali smo dobru odbranu, dizali smo formu u toku pripreme utakmice i mislim da smo sve ispoštovali. U Igokei se dešavaju promene, trenerske i igračke. Mi znamo da ekipe koje se bore za svaku pobedu u ABA ligi da su jako opasne. Sa malo potcenjivanja može da ispadne svašta", izjavio je Gavrilović.

Crvenu zvezdu već u petak očekuje duel sa Asvelom u okviru Evrolige u Beogradu, a onda i večiti derbi u okviru ABA lige zakazan za nedelju.

Sport na TV: Današnji program (utorak, 12. novembar)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 12.11.2019. 07:06 - 12.11.2019. 07:15 Novak Đoković će večeras od 21 čas odmeriti snage sa Dominikom Timom u okviru Mastersa u Londonu, a taj duel možete uživo da ispratite na kanalima RTS 1 i Arenasport 1.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo

 

Expand player
Pogledajte više