Duško Vujošević
Marko Metlaš
Duško Vujošević

Marko Metlaš

Duško Vujošević, Foto: Marko Metlaš

Dugogodišnji trener Partizana uživa poverenje predsednika kluba Frederika Fortea, koji ima razumevanja za sve probleme s kojima se Vujošević suočio dolaskom u francusku ligu. Definitivno, Limož je izgubio i teoretske šanse da se plasira u razigravanje, pošto je izgubio od Monaka sa 72:79.

- Sećam se kada je Boža Maljković došao u klub, sve je bilo novo za nas, ja sam bio igrač. Prvo smo se prilagođavali sistemu, nismo postali šampioni odmah, za šest meseci... Potrebno je vreme da se sistem usvoji, a Vujošević je zaista posvećen treniranju. Hoće da radi sa najboljim mladim igračima i da oni rezultat daju naredne godine - rekao je Forte.

Podržava legendu Partizana: Frederik Forte

profimedia

Podržava legendu Partizana: Frederik Forte, Foto: profimedia

Za razliku od njega, „Kurijer“ je bio oštar prema igračima, smatrajući da nekoliko košarkaša nije ispunilo očekivanja i dodaje se samo da Bo Mekejleb nije uspeo da zaustavi pad tima.

„Pored svega, živa legenda Partizana Duško Vujošević dao nam je nadu... Veoma kratku. Osim u dve pobede nad Valensijom, ‚generalov‘ metod nije urodio plodom. Pošto govori samo na srpskom, uz prevodioca za engleski, njegova poruka nije dovoljno jaka i jasna, nije u skladu sa njegovim imenom, što bi bilo veoma važno u borbi za plej-of”, navodi list.

Komentari (1)

branko1

28.04.2016 08:22

Kada ga dobro upoznaju sledi "noga u dupe",kao i u Rusiji.