Stari znanci: Toni Parker i Nemanja Nedović
profimedia
Stari znanci: Toni Parker i Nemanja Nedović

profimedia

Stari znanci: Toni Parker i Nemanja Nedović, Foto: profimedia

Odluka selektora Aleksandra Đorđevića da kroz prvi filter na listi kandidata za Mundobasket ne “provuče“ Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića izazvala je snažnu reakciju i polarizovala košarkašku Srbiju.

Naš nacionalni tim 20. avgusta putuje u Kinu, gde će imati poslednje tri provere pred Svetsko prvenstvo, pošto će u gradu Šenjangu 23. avgusta igrati protiv Italije, dva dana kasnije sa Novim Zelandom i, na kraju, 27. avgusta protiv Francuske.

Košarkaš Olimpije Milano je veoma razočaran odlukom, a najviše ga je zabolelo što je saznao putem Tvitera da neće učestvovati na Mundobasketu!

PROČITAJTE JOŠ:

Gudurić Mačvan Marinković

ALO!/Marko Metlaš

On je na svom Instagram nalogu podelio svoje mišljenje oko poziva i najavio da će ga ova situacija naterati da radi još više! 

"Razočaran sam ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada suočavao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovog puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na Tviteru ali šta je tu je. Biću navijač broj jedan na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća! Napred SRBIJA! P.S. Nedostajaće mi da vas derem sve u Fifi" - objavio je na svom storiju Nemanja Nedović.

Reakcija Nemanje Nedovića sa brisanje sa spiska

Instagram/Screenshot

Reakcija Nemanje Nedovića sa brisanje sa spiska, Foto: Instagram/Screenshot

Košarkaši Srbije 31. avgusta u 9.30 po srednjeevropskom vremenu utakmicom D grupe protiv Angole otvaraju Svetsko prvenstvo u Kini.