Budućnost - Partizan
abaliga.com
Budućnost - Partizan

abaliga.com

Budućnost - Partizan, Foto: abaliga.com

Pred košarkašima Partizana je važan duel za prvo mesto regionalnog takmičenja sa ekipom Budućnosti, koji je na programu u nedelju od 18 sati u "Štark areni".

Kako Novosti nezvanično saznaju, klub iz Podgorice je već počeo sa igrama van terena i pritiskom na ABA ligu.

Iz Podgorice je poslat dopis u kome se traži da im se obezbede bezbednost i mogućnost da se sportski nadmeću, zbog loših iskustava iz Beograda tokom prethodne dve sezone

Iz Podgorice je poslat dopis u kome se traži da im se obezbede bezbednost i mogućnost da se sportski nadmeću, zbog loših iskustava iz Beograda tokom prethodne dve sezone.

Od ABA lige zahtevaju da ostvari kontakt sa nadležnim organima Republike Srbije da bi se obezbedili potrebni uslovi, onda da održe sastanak sa sudijskim timom radi prevazilaženja mogućih neprijatnosti, kao i da u svakom trenutku primenjuju važeća pravila takmičenja i sankcionišu sve što je van tih okvira.

Komentari (2)

G...

07.02.2020 13:33

videli ljudi sta radi vlasnik fmp pa kada moze on mozemo i mi. Sasvim normalna reakcija i ko je ocekivao drugacije neprati sport i politiku u sportu.

rodjenlos

07.02.2020 19:27

Mrs bre, do juče ste bili deo Srbije, Srbija vam sve dala, fakultete ste završili lakše nego mi, da vam nije Srbije dalje od vašeg kamenjara ne bi ni videli. Sad ste se prokurcili, ali opet ćete pikucati na naša vrata, ali stoko crnogorska dupetom ste ih zatvorili. Veliki sam navijač Crvene Zvezda, ali šta hoćete, da vas sacekamo raširenih ruku, pa jebacemo vas,kad god budete ovde igrali.