Davidovac
ALO!/Vladimir Markovic
Davidovac

ALO!/Vladimir Markovic

Davidovac, Foto: ALO!/Vladimir Markovic

Crvena zvezda upisala je još jednu pobedu u KLS Superligi, šesti tim koji su crveno-beli porazili bio je Dunav, a rezultat je bio 65:91.

Pročitajte još:

PROTIV ŠAMPIONA NA POČETKU Košarkaši Crvene zvezde stigli na završni turnir Evrolige!

OTAC BRANISLAV STAO U NIKOLINU ZAŠTITU Niko ne zna u kakvom je stanju bio! Ovako stoje šanse da Jokić zaigra u Kini! (FOTO)

KAKO SE TENKOVANJE OBIJE O GLAVU Veliko razočarenje na NBA draft lutriji, ovaj tim niko nije očekivao kao pobednika! (FOTO)

Tim Milana Tomića lako je stigao do pobede, iako je imao dosta problema sa šutem za tri poena (28-7 ili 25% uspešnosti). Ono gde se Zvezda nije mučila je bila skok igra. Na kraju crveno-beli su ostvarili duplo više uhvaćenih lopti od rivala (48-24), što im je uz odličan šut za dva poena (23-11) i 16 izgubljenih lopti rivala bilo više nego dovoljno za siguran trijumf.

Sam početak utakmice obeležio je Dejan Davidovac. Univerzalni vojnik crveno-belih postigao je 12 od prvih 14 poena gostiju, posle čega je njegov tim stigao do opipljivijeg vođstva (14:9). Prednost Zvezde je rasla iz minuta u minut. Sedam “vezanih” poena Fajea u drugoj četvrtini odvelo je Beograđane na prvu dvocifrenu prednost (54:33). Sve je bilo rešeno kada je Odžo pokazao koliko je dominatan u odnosu na visoke igrače Dunava i kada je u trećoj četvrtini doneo plus 21 (54:33).

DUNAV: Miljković 6, Žigon 1, Kovačević 10, Simić 6, Beloica 5, Grušanović 8, Drašković 9, Šućov 9, Borović, Planić, Ivić 11.

CRVENA ZVEZDA: Odžo 14 (10 sk), Lazić 5, Davidovac 19, Faje 11, Beron 3, Nenadić 9, Simanić 2, Kešelj 8, Čović 2 (5 as), Dobrić 10, Radanov, Ristić 8.