Danilović: Da sve bude sportski i najbolji pobedi

Tanjug/V.Ž. | sport 2019-01-31 16:44:15 2019-01-31 16:44:15

Prvi čovek saveza je istakao da želi da skrene pažnju i apeluje na sve kada je bezbednost u pitanju.

Marko Metlaš

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izjavio je danas da predstojeći Kup Radivoja Koraća ima veliki značaj za srpsku košarku, apelovao na navijače da sportski bodre svoje klubove i da najbolji pobedi.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ovaj već tradicionalni turnir je od velikog značaja za klubove i srpsku košarku. Ovo je jedinstveno takmičenje u kojem mali klubovi mogu da se bore za trofej, o čemu svedoči plasman Žitišta, kluba iz regionalnig takmičenja na ovogodišnji završni turnir", rekao je Danilović na žrebu u beogradskom hotelu Hajat.

Danilović je istakao da želi da skrene pažnju i apeluje na sve kada je bezbednost u pitanju.

"Voleo bih da skrenem pažnju, što se tiče bezbednosti svih, pogotovo dece. Pre dve godine se desio nemio dogajaj gde je povređen naš član.

Sreća u nesreći je što se nije desila gora stvar. Molim medije da ističu bitnu stvar oko obezbeđenja i bezbednosti svih ljudi u hali. Apelujem na navijače da sportski bodre svoje klublve, da to bude jedan prelep sportski događaj i neka najbolji pobedi", poručio je legendarni as.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, čiji grad će 15. put biti domaćin, a peti zaredom poželeo je svima dobrodošlicu.

"Imamo dobru organizaciju, atmosferu, sportski ambijent. Koristim priliku da svima poželim dobrodišlicu u carski grad na Nišavi, da pružite najbolje partije, da svi uživamo, da iz Niša ponesete najbolje utiske i da nam se ponovo vratite", poručio je Bulatović.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 14. do 17. februara.

Expand player
Pogledajte više