Crvena zvezda - Mega Bemaks, Bili Beron
ABA liga, KK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Mega Bemaks, Bili Beron

ABA liga, KK Crvena zvezda

Crvena zvezda - Mega Bemaks, Bili Beron, Foto: ABA liga, KK Crvena zvezda

 

 

Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Crvena zvezda - Mega Bemaks na portalu Alo!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu Bemaks rezultatom 83:72 i uspešno započeli plej-of Superlige Srbije.

Meč je završen.

Završeno je pobedom Crvene zvezde 83:72. Mega je dugo vodila, dominirala i imala igru, ali iskustvo je crveno-belima od polovine treće četvrtine do kraja na kraju donelo dvocifrenu prednost i pobedu. Meč je obeležila i povreda Branka Lazića.

ČETVRTA ČETVRTINA

Zvezda je preokrenula i vodi 58:57. Fantastični Beron nosi crveno-bele i sada je to dosta izglednija situacija za prvaka ABA lige.

TREĆA ČETVRTINA

Prvo poluvreme je završeno.

Mega na poluvremenu vodi 40:38. Milojevićeva ekipa je bolje počela meč, a naročito u prvoj četvrtini ubacila više laganih poena. Zvezda se vratila polovinom druge četvrtine, pa uspela da sanira osam izgubljenih lopti u prvom poluvremenu. Do poslednjeg minuta poluvremena Mega je uspešno čuvala prednost, a na kraju je ipak i dalje bolja, ali svega dva poena razlike što garantuje odlično drugo poluvreme.

DRUGA ČETVRTINA

Mega je dobila prvu četvrtinu rezultatom 17:12. Najviše zahvaljujući greškama košarkaša Crvene zvezde, ekipa Dejana Milojevića je imala konstantnu prednost, koja se u jednom trenutku popela na +9. Odmah je jasno da crveno-belima nikako neće biti lak posao na ovom meču.

PRVA ČETVRTINA

19:00 Meč je počeo.

POSTAVE

 

Dobro došli na tekstualni prenos meča Crvena zvezda - Mega na portalu Alo!

Prvi meč polufinala plej-ofa domaće lige između Crvene zvezde i Mega Bemaksa donosi nam duel dobro znanih rivala. Zvezda je odigrala bez greške "regularni deo" i sada sa velikim samopouzdanjem ulazi u utakmicu koja se igra u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova.

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da u predstojećim mečevima polufinala Superlige Srbije protiv Mega Bemaksa nema prostora za greške i istakao da njegova ekipa mora da odigra dobro u odbrani i da ne sme da dozvoli pad koncentracije.

"Prvi deo takmičenja smo odigrali dobro, ali sada nas očekuju mečevi sa ekipom Mege u polufinalu gde nema prostora za greške", rekao je Tomić.

Filip Čović i Milan Tomić

Vladimir Markovic

Filip Čović i Milan Tomić, Foto: Vladimir Markovic

Sa druge strane trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u polufinalu Superlige Srbije i istakao da njegova ekipa u predstojećim mečevima mora, pre svega, energetski da odgovori crveno-belima.

"Ulazimo u završnicu jedne odlične sezone za nas. U nedelju gostujemo Zvezdi koja je apsolutni favorit u ovoj polufinalnoj seriji. Kada je protivnik kvalitetniji od nas, kao što je to u ovom slučaju ekipa Zvezde, mi moramo pre svega energetski da odgovorimo na pravi način, uz agresivnu igru u odbrani", rekao je Milojević za klupski sajt.