zabrana Vukoviću
Profimedia/ilustracija
Košarka Košarkaški teren

Profimedia

Košarka Košarkaški teren, Foto: Profimedia

Vladimir Vuković, otac talentovanog košarkaša Budućnosti Andrije Vukovića, oštro je osudio Košarkaški savez Crne Gore.

Prema pisanju "Mozzartsporta", Savez Crne Gore koči Vukovića da obuče dres Srbije, što je razljutilo oca jednog od najtalentovanijih pionira na ovim prostorima.

objava Vladimira Vukovića

Facebook/Vladimir Vuković

objava Vladimira Vukovića, Foto: Facebook/Vladimir Vuković

Košarkaški savez Crne Gore sedište FIBA nije dostavio potvrdu da talentovani Vuković nije nastupao za kadetsku reprezentaciju te zemlje, piše "Mozzart". Zbog toga FIBA ne može da registruje 14-godišnjaka da igra Srbiju jer nisu ispunjeni svi uslovi.

PROČITAJTE JOŠ:

"Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete detetu od 14 godina i privremeno ga spreče da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namerno i iz nemoći, svesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par meseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi. Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori, ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada, ja ću svjedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam!", napisao je Vuković.

BONUS VIDEO:

Bivši košarkaški šampion bodrio Zvezdu u Helsinkiju! Ekskluzivno za Alo.rs