Crvena zvezda
Alo! V. Zogović
Crvena zvezda

Alo! V. Zogović

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović, Foto: Alo! V. Zogović

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović konstatovao je da je veoma značila pomoć grada Beograda i razumevanje republičke Vlade, kao i predsednika republike koji pomaže sve košarkaške klubove.

"On razume da košarka, kao i Vlada, nažalost nije profitabilan sport. Ali i da košarka ipak može da funkcioniše i ostvaruje dobre rezultate bez gubitaka, što smo pokazali za ovih sedam godina", rekao je Čović u svom obraćanju prisutnima.

Crvena zvezda

Alo! V. Zogović

Svi su na koktelu bili lepo raspolozeni, Foto: Alo! V. Zogović

Potom se osvrnuo i na finale ABA lige protiv Budućnosti.

"Godina je bila uspešna i pored neobičajen ambijent aprila meseca, tako je proleće na kraju krajeva – nestabilno i turbulentno. Novu sezonu smo otvorili osvajanjem Superkupa sa jednom novom ekipom i novim trenerom Milanom Tomićem koji radi sjajan posao".

Najavio je da su svi nešto naučili.

Crvena zvezda

Alo! V. Zogović

Kosarkasi Crvene zvezde, Foto: Alo! V. Zogović

"Iz svake sezone nešto naučimo, nismo klub koji je arogantan i bahat – imamo veliku tradiciju. Upravo zbog toga moramo da budemo stabilni kao sistem. Tu stabilnost smo proverili prošle godine i nekada se više napreduje kada se ne osvajaju titule, bez obzira što svi zajedno to maksimalno volimo i želimo", rekao je Čović.