Budućnost - Makabi, Evroliga
EVROLIGA
Budućnost - Makabi, Evroliga

EVROLIGA

Budućnost - Makabi, Evroliga, Foto: EVROLIGA

Budućnost je odigrala možda i najboljih pola sata u elitnom takmičenju, ali je na kraju poražena rezultatom 78:68.

Ekipu Aleksandra Džikića prvenca u Evroligi koštali su prazni minuti na počektu četvrte četvrtine – Crnogorci više od pet minuta nisu postigli koš, Izraelci su napravili veliku razliku i priveli meč kraju.

Ta deonica završena je rezultatom 20:6 i uzalud je bila izuzetna partija u prvom poluvremenu, kao i izuzetan procenat šuta za tri poena tokom tri kvartala.

PROČITAJTE JOŠ:

ONI SU SENZACIJA Novak i Jeca šetali Pragom, ŠOPINGOVALI, a prolaznici OSTALI ZAPANJENI kada su videli šta ih je najviše privuklo! (FOTO)

 

 

Na kraju, Podgoričani su van linije 6,75 imali učinak 9-19 i samo trojicu raspoloženih igrača – Edvin Džekson je bio najefikasniji sa 13 poena, dok su po poen manje ubacili Nemanja Gordić (5asistencija) i Alen Omić koji je uhvatio 7 lopti.

Budućnost nije imala rešenja za neverovatnog Skotija Vilbekina koji je meč završio sa 28 poena (4-5 za dva, 6-11 za tri), 4 skoka i 5 uspešnih dodavanja.

Dvocifreni su još bili Majkl Rol sa 12, odnosno Tarik Blek sa 10 poena.

Tim koji vodi Neven Spahija stigao je do prvog trijumfa u Evroligi i ima skor 1-2, dok je Budućnost zabeležila sva tri neuspeha.

U drugoj utakmici ovog termina Panatinaikos je bio veoma ubedljiv protiv Gran kanarije 102:87.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.