NAVIJAČ U BESU TRAŽIO BROJ ČUVENOG KOŠARKAŠA I POSLAO MU PORUKU "Brate, pao sam tiket za 200 evra zbog tebe, hteo sam da platim školarinu" - Mirotić: Žao mi je, šaljem ti pare! (FOTO)

Kapa dole majstore.

Nikola Mirotić
Nikola Mirotić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić poznat je kao veliki humanitarac, gde redovno pomaže ugroženim porodicama preko fondacije „Srbi za Srbe”. Ovoga puta Mirotić je prevazišao sve.

Naime, reč je o prepisci koju je imao sa jednim momkom koji mu je poslao poruku na Instagramu o tome kako je pao tiket na kladionici zato što Španac crnogorskog porekla nije postigao veći broj poena od granice koju je trebalo na utakmici Evrolige sa Albom.Za pogodak na tiketu mu je falio samo jedan poen, a momak je poručio da bi sa dobitkom sa tog tiketa mogao da plati jednu ratu školarine.

Međutim, ubrzo je dobio odgovor od samog igrača Barselone koji mu je ponudio da mu on pošalje 200 evra kako bi platio ratu za školarinu. Bez razmišljanja je rekao da će mu dati pomenutu sumu kada dođe u Beograd i da će ostaviti novac na recepciji hotela.Još jednom moramo da „skinemo kapu” Nikoli Mirotiću na njegovoj humanosti i plemenitom gestu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi