Branko Lazić
Alo/M.Metlaš
Branko Lazić

Alo/M.Metlaš

Branko Lazić, Foto: Alo/M.Metlaš

Kapiten crveno-belih Branka Lazića je odgovorio na pitanja Sportskog žurnala tokom pakovanja za povratak u Srbiju.

"Sigurno da nije prijatno sve što se dešava, ali sada se vraćamo i nadamo se najboljem. Zdravlje je na prvom mestu i odluka o prekidu takmičenja je logična i prirodna. Nažalost došli smo do granice, da se morao povući i taj potez, kako bi se svi zaštitili. A to je sada najvažnije", rekao je kapiten Crvene zvezde.

Crveno-beli su u Madrid stigli u sredu veče. Prema informacijama koje su dobili, sačekao ih je dezinfikovan autobus i hotel.

Neizbrisiva neprijatnost se osećala u vazduhu, a vesti o širenju korona virusa su stizale sa svih strana- U takvim okolnostima sigurno nikome nije lako da sačuva razum i izbegne paniku, pogotovo stranci.

"Na ulicama se nije videla neka posebna promena. Osim što je vidno bilo manje ljudi. Stigli smo do hotela i prema preporukama praktično se nismo ni kretali. Čekali smo da vidimo šta će biti, a onda je ujutru stigla vest da se razmišlja o otkazivanju meča i suspenziji takmičenja. Kada je stigla zvanična potvrda, razmišljamo samo kako doći do Beograda. A posle ćemo videti šta i kako, odnosno poštovati sve odluke kluba", rekao je Lazić.