Došlo  vreme za  penziju:  Kobi  Brajant
profimedia
Jusuf Nurkić

Profimedia

Jusuf Nurkić, Foto: Profimedia

Jusuf Nurkić je bio gost u američkoj emisiji "SportsCenter" gde je razgovarao o svojim idolima, o poznatim ličnostima i o tome ko se najbolje prepucava u ligi.

Prvo pitanje je bilo kako mu je Demijen Lilard promenio život u Portlandu.

"U mnogo tome mi je pomagao. Na parketu on je definitvno lider, pokazao mi je da vidim košarku iz drugačijeg pristupa, prosto mi je pokazao kako da se snađem na parketu. Kada god mi je trebao ja sam ga zvao. U tri ujutru, leti, nebitno je, uvek je bio tu za mene." - rekao je Nurkić.

PROČITAJTE JOŠ:

 Pričao je i o svom idolu Kobi Brajantu:

"On je bio moj idol, čoveče! Kada sam odrastao u malom selu u Bosni, kada sam počinjao da igram basket poprilično kasno sa 14 godina, samo gledajući njega, instinkt koji je imao za košarku da bude najbolji koji je ikad postajao, to je neverovatno!" - rekao je Bosanac.

Kada su ga pitali ko se najbolje prepucava u ligi prisetio se duela kada je igrao protiv Kobi Brajanta.

"Kobi je rekao reč na mom jeziku dok je šutirao slobodna pacanja. Ignorisao sam ga jer sam pomislio da je slučajnost, on ne priča mojim jezikom. Sledeći put kada je otišao na slobodna bacanja opet je ponovio, to je bila psovka, poprilično sam bio siguran da ju je rekao!"

Ovo ne čudi pogotovo kada znamo da je Kobi tokom karijere igrao i sa Divcem, Radmanovićem i Sašom Vujačićem.

 Jusuf je za kraj rekao da je Kevin Hart najpoznatija osoba koju je video a da nije u košarkaškim vodama, ceo intervju možete da pogledate u video klipu ispod ovog teksta.