Ivan Ćorović
youtube/printscreen
Ivan Ćorović

youtube/printscreen

Ivan Ćorović, Foto: youtube/printscreen

Nekadašnji veliki talenat Crvene zvezde i jedan od igrača kojije bio viđen kao lider ekipe sa Malog Kalemegdana Ivan Ćorović ostao je bez noge koja je morala da bude amputirana zbog tumora na kolenu. Sada se prisetio kroz kakav ja pakao prošao u tom periodu života.

Ćorović je za crnogorsku televiziju "Vijesti" govorio o svom životu i bolesti koja mu je prekinula izvanrednu košarkašku karijeru.

- Bio sam momak za primer, dobro mi je išla i škola, najviše sam trenirao i dogurao sam čak do kapitena juniorskog tima Zvezde - počeo je priču Ćorović koji je bio kapiten sadašnjim reprezentativcima Srbije Boriši Simaniću, Aleksi Radanovu, Stefanu Đorđeviću.

- Govorili su hematom, nije moglo da se utvrdi. Najveći problem je bio što sam ja igrao sa tim osam meseci. Osvojio juniorsko prvenstvo Srbije i kad je trebalo da počnu pripreme za novu sezonu, za neki moj možda da kažem i bum, otkrio sam problem koji me je pratio i počela je borba za život. U tom trenutku sam se borio za život i nisam mogao da patim za košarkom, ali sigurno da mi se ponekad igra i voleo bih, ali život ima dosta epizoda, u nekoj od njih ću i ja biti uspešniji - rekao je Ćorović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Vesna

15.11.2020 14:24

Pre 3-4 godine sam putovala sa ovim dečkom za Nikšić. Krcat autobus, nema mesta. Seo onoliki koliki je na pola sedišta. Kao svoje dete ga pogledam, pomerim se da se "spakuje" i tu nasta priča osam sati sa ovim detetom. Predivan, zreo dečko i tada. Vaspitan, obrazovan, svestan i sa stavom. Bilo mi je neverovatno za današnju decu. Još odvojen od roditelja, sportista, veliki grad, popularnost u tim njihovim krugovima. Nećete verovati skoro sam pomislila na njega i što ga nigde nema. Srećno Ivane!