Udarac
youtube/ESPN5
Udarac

youtube/ESPN5

Udarac, Foto: youtube/ESPN5

Na jednoj košarkaškoj utakmici na Filipinima, dogodio se skandal koji je izazvao bivši igrač Hjuston Roketsa Terens Džouns kada je udario protivnika u nezgodno mesto.

Naime, ekipa TNT je vodila ubedljivo u tom trenutku 91:72 na 7 minuta do kraja, a onda je usledio nesportski potez Terensa Džounsa nad igračem Finiks Pulsa.

On je udario Kalvina Abuevu po testisima nakon čega je ovaj pao na zemlju. Da stvar bude još gora Džouns se vratio na svoju polovinu terena i proslavio sa plesom!

PROČITAJTE JOŠ:

Navilač Liverpula

twitter/kingdembouz

Već u sledećem napadu za Finiks, Abueva je naplatio Džounsu za njegov udarac i ples. Nakon loše organizacije napada i izgubljene lopte, Džouns ju je uhvatio i tada je Abueva video svoju priliku za osvetu. Zaleteo se ka njemu i opalio ga po vratu, bivši košarkaš Roketsa je samo ležao na zemlji! Sudija je odmah dosudila isključenje igraču Finiksa, i nakon gurke na terenu Abueva se popeo na sto i proslavio svoj potez! Krenuo je da pleše!

Terens Džouns je nakon utakmice rekao za medije da nije udario Abuevu u prepone, da bi potom pogledao reakciju igrača Finiksa i nazvao ga smešnim.

On je završio utakmicu sa 40 poena, 10 skokova, 6 asistencija i 4 ukradene lopte!