NJEGOVI SAIGRAČI I DALJE NE MOGU DA GA PREŽALE Bili Beron se prisetio vremena provedenog sa Majklom Odžom i ispričao presmešnu anegdotu!

Košarkaška javnost i dalje ne može da prežali odlazak nežnog diva.

Majkl Odžo
Majkl Odžo, Foto: Alo/Marko Metlaš

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Bili Beron prisetio se vremena provedenog u Beogradu i ispričao detalj iz druženja sa nedavno preminulim Majklom Odžom, sa kojim je u istom timu igrao dve godine.

"U grupnom četu sa američkim košarkašima gde je i Dženkins sam pročitao poruku da je Odžo umro. Odmah sam pitao "Šta?!". Pozvao sam menadžera da se raspitam i za 10 minuta sam dobio potvrdu, nisam mogao da verujem. I dalje mogu da ga zamislim kako mi se obraća sa tim velikim osmehom. Bio je sjajan tip, šaljivdžija. Uvek je bio pun fazona, jednom mi je naplatio 10 evra da mi ispriča vic. On je najveći čovek sa kojim sam igrao. Uvek je na treninzima bio taj koji postavlja jake blokove pa mu mi kažemo da se smiri jer te posle toga nedeljama sve boli", iskren je bio Bili Beron.

Bili Beron
Bili Beron, Foto: ALO! Miloš Dreković

Majkl Odžo je svojevremeno bio student Florida Stejt univerziteta i za Seminolse je nastupao sa brojnim NBA asovima, ali i Brajanom Angolom iz Partizana.

Za više sportskih vesti zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi