Bili Beron ponovo progovorio o famoznim koracima, "Grobari" će poludeti: "Svakako bi ih dobili u petoj utakmici!"

alo.rs/M.D. | sport 2020-08-04 14:19:36 2020-08-04 14:19:36

Ostaće miljenik "Delija"

twitter

Navijačima Crvene zvezde je Bili Beron veoma prirastao srcu, baš kao što su oni ovom Amerikancu.

Prekid sezone je sprečio da još jednom pokuša da obraduje simpatizere crveno-belih boja, a na kraju je potpisao ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

Sjajni šuter je otkrio najdraže uspomene u Zvezdi:

Potom je opisao kakav je osećaj dati trojku u punom "Pioniru":

"Kada se osećaš dobro i publika je na tvojoj strani, u "Pioniru" osećaš kao da će svaki šut proći kroz obruč. Energija u dvorani je toliko neverovatna, šutneš i automatski misliš da ulazi".

Istakao je da je Zvezdina svlačiona bilo mesto profesionalizma: 

"Zapravo nemam previše smešnih priča, svlačionica u Zvezdi uvek je bila prilično ozbiljno mesto u poređenju sa drugim ekipama u kojima sam bio. Sve su tobili dobri momci koji su odreda shvatali kada je pred nama važna utakmica" - rekao je Bili Beron.

Pričao je i o srpskom mentalitetu:

"Srbi su prilično “agresivni“ ljudi, veoma direktni. Imaju tendenciju da troše mnogo energije i to sam odmah primetio, ali to nije loša stvar. Samo ste vrlo emotivni!" - smatra Beron.

 

Progovorio je i o famoznim koracima u meču sa Partizanom:

"Ti koraci i meni su se činili čudnim kao što su izgledali, toliko sam se uzbudio da završim sezonu, pa sam zaboravio da driblam, ha-ha. Svakako bismo dobili petu utakmicu, tako da mislim da to nije mnogo promenilo".

Otkrio je zašto je prihvatio ponudu iz Rusije:

"Ekipa mi se čini dobrom, uz to su mi dali finansijski bolji i sigurniji ugovor. Na kraju krajeva, čovek mora da uradi ono što je najbolje za porodicu. Volim Crvenu zvezdu, ali neću igrati zauvek" - zaključio je Bili Beron.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više