Nebojša Čović
Alo!/Marko Metlaš
Nebojša Čović

Alo!/Marko Metlaš

Nebojša Čović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Uvertira za majstoricu polufinalne serije plej-ofa ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i Partizana, kao i prethodnih godina, su saopštenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što se juče oglasila Zvezda sa pitanjem o propustima u organizaciji drugog meča, danas je prvo ragovao predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, a potom opet Zvezda...

"KK Crvena zvezda nije dobio odgovor na pitanja ko je doveo utakmicu plej-ofa do atmosfere linča za njene igrače i stručni šta. Ali je dobio odgovor ko je "ambiciozni pojedinac". Nismo dobili odgovor na prostački transparent, na „specijalce" pored klupe iz raznih prigradskih naselja i sa splavova, kako i zašto su delegacija i igrači KK Crvena zvezda bili na ivici linča u utakmici koju je organizovao KK Partizan NIS kao klub?

RIVALITET IZMEĐU GRADSKIH RIVALA! Razmenio dres sa Mesijem pa dobija pretnje smrću! (FOTO)

Ko je bacao topovske udare, kovanice, baterije, petarde, ključeve na igrače i klupu Crvene zvezde?", navode između ostalog sa Malog Kalemegdana.

"Odgovorio je očekivano, kruto poput lima, bez 'šlifa' sakrivajući se iza floskula, svojih 'biznisa' koji dosežu malo dalje od pompeznih imena kompanija koje vodi, skromnih početaka u Prislonici kojih se iz samo njemu znanih razloga stidi, i sakrivanja iza legendi Crvene zvezde, sa kojima je najbliži kontakt imao u svom saopštenju, pominjući njihova imena", nastavljaju crveno-beli.

Iz Zvezde poručuje da je poređenje prvog čoveka crno-belih sa legendama poput Dragana Džajića ili Zorana Slavnića, još jedan pokušaj ambicioznog pojedinca da sebi podigne društveni status.

"Možda bi bilo bolje da objasni u kakvim je odnosima sa „svojim" FK i zašto je sedište KK Partizan izmešteno iz prostorija SD Partizan u Humskoj 1, prvi put u istoriji, posle 73 godine?", ističe se između ostalog u saopštenju.