UMORAN SAM, FALI MI ENERGIJE Aleksandar Džikić miran posle još jednog trofeja
KK Partizan/Dragana Stjepanović

Nastavio je Aleksandar Džikić da sjajno vodi svoj klub, pošto je juče osvojio prvi trofej u sezoni i to pobedivši Makabi. I prošle sezone je Hapoel osvojio dva trofeja pod dirigentskom palicom srpskog stručnjaka, pa se može očekivati još jedna uspešna sezona.

-Umoran sam i nedostaje mi energije. Nemam puno za reći, pobedili smo evroligašku ekipu koja je, iako je bila bez dva važna igrača, vrlo talentovana ekipa ekipa. Smit je počeo da šutira i bilo je uspešno i to je ustvari bila razlika u drugom poluvremenu.

Svestan je da je tek početak nove sezone i da još može da se napreduje.

-Sigurno nismo spremni za sezonu, uglavnom sam zadovoljan rezultatom, ne kontrolišemo šta radimo u napadu, u odbrani polako stajemo, treba pritisnite jače i igrati brže- rekao je bivši trener Partizana.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading