LEGENDARNI TRENER ODUŠEVIO VEČITE RIVALE Pričao o favoritima za osvajanje Evrolige, pa spomenuo Partizan i Zvezdu
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova igra protiv Asvela u Beogradu, dok će Partizan na startu gostovati Makabiju u Tel Avivu (20.05) i nema sumnje da će te dve utakmice privući veliku pažnju u Srbiji, ali i u čitavom regionu.

Tako je bivši hrvatski košarkaš i selektor Aco Petrović na svom Tviteru, gde je veoma aktivan, komentarisao novu sezonu Evrolige koju će pomno pratiti. Dobro je poznato da Petrović temeljno prati rezultate srpskih klubova i reprezentacija, čak je stao i u odbranu "orlova" tokom Mundobasketa tvrdivši da je Srbija oštećena u finalu protiv Nemačke, a sada je pružio i podršku koju će ceniti Crvena zvezda i Partizan. 

CEO SAM SE KUPAO U MORAVI Aleksa Avramović pričao o Srbiji, molitvama, srebrnoj medalji...

-U nedelji kada počinje Evroliga, vidim tri ekipe kao istaknute kandidate za fajnal-for! To su Real Madrid, Monako i Olimpijakos", napisao je Petrović osvrnuvši se potom i na "večite": "Partizan i Zvezda su legitimni kandidati za plej-of i samim tim jednu seriju su udaljeni od završnog turnira Evrolige.

Interesantno, Petrović nije spomenuo Panatinaikos koji je po mnogim kladionicama drugi favorit za osvajanje Evrolige, što i nije iznenađenje posle dolaska brojnih poznatih pojačanja uz trenera Ergina Atamana. Takođe, među favoritima su i Fenerbahče, Barselona, Olimpija iz Milana i Efes, što već u najavi obećava ozbiljno zabavnu sezonu Evrolige u kojoj će možda biti nikad jača konkurencija. Ne samo za titulu, nego i za završnicu.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading