KK Partizan
Foto: Promo/ABA liga/Dragana Stjepanović

Pred košarkašima Partizana je početak nove sezone u kojoj brane titulu u ABA ligi i žele da napadnu Fajnal for Evrolige koji im je "za dlaku" izmakao na kraju prošle sezone, a do tada, navijači su imali prilike da svog kapitena "vide" i u kvizu "Slagalica".  

TRENER MORNARA POZIVA NA OPREZ Nije se bavio Partizanom, a od ekipe očekuje ovo

Naime, u najpopularnijem i najdugovečnijem kvizu u Srbiji, u igri korak po korak našao se i Kevin Panter. Igra "Korak po korak", počela je prvim korakom: "Kod nas je prisvojni pridev od žargonske imenice". Potom, nastavio se novim koracima: "Ponekad se o njemu mora razgovarati", "Može da bude sam u kući", "Može da bude lav", a onda je na red došao i korak: "Može da bude panter". Naravno, većin navijača bilo je odmah jasno da je rešenje ovog zadatka: "Kevin". 

Da podsetimo, svoj prvi meč košarkaši Partizana igraju ovog ponedeljka u Štark Areni protiv ekipe Mornara od 19 sati. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading