Košarkaši Srbije
Foto: AP/Tanjug/Ap

Selektor nemačke košarkaške reprezentacije Gordon Herbert na konferenciji posle osvojene titule ni reč nije rekao o Srbiji.

Najpre je zgužvao statistiku i bacio, što baš i nije potez poštovanja.


- Moram da se vratim u 2021. godinu. Tada sam dobio posao i upoznao Denisa, u septembru 2021. i pričali smo oko tri-četiri sata. Osetio sam njegovo srce i posvećenost zemlji, saigračima, i od tada smo počeli sve da gradimo. Pokazali smo međusobno poštovanje i svakim danom sam sve više kapirao njegov karakter, svakim danim je sve više bio ponosan što je kapiten Nemačke, i svi mi to znamo da cenimo - rekao je Herbert.

- Ovo je bio plan od tada, prvi put ću pohvaliti sve igrače za igranje na ovom turniru... Izgubili smo prvu utakmicu u kvalifikacijama od Estonije, imali smo igrače bez ugovora, a sada smo ovde. Neverovatna grupa momaka, prvo smo tim, a onda ekipa u kojoj se ističu individualni talenti. Ovi momci vode računa jedni o drugima, uživaju da se takmiče.

- Ne mogu dovoljna toga da kažem o Denisu Šruderu i šta on znači nemačkoj košarci, i ovaj tim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
SRPKINJA

10.09.2023 19:53

Oholost je najgora stvar. Taj mora da shvati da je igrao sa momcima koji poticu iz male zemlje, to znaci da su oni veliki morali da se bore sa onima koje je iznedrila Srbija. Bravo za nase momke!!!

Zabac

10.09.2023 20:05

Crnac kapiten u nemackoj kosarci. Hitleru se prevrcu kosti u grobu