ŠOKANTNA VEST ZA KAMPACA I "GAUČOSE" NBA zvezde sa Bahama rasplakale Argentince i ostavile ih bez Olimpijskih igara u Parizu
Tanjug/Ap

Košarkaška reprezentacija Argentine je ove 2023. godine već podbacila u kvalifkacijama za Mundobasket, kada ih je Dominikanska Republika ostavila bez plasmana na završni turnir, dok ih je ista sudbina zadesila i na Pretkvalifikacionom turniru za Olimpijske igre!

Reprezentacija Bahama je slavila protiv selekcije koju predvodi Fakundo Kampaco sa 82:75. 

Argentina je morala svoj put da traži kroz mini turnir gde su se našle četiri ekipe. Gaučosi su bili bolji od Čilea, dok su na drugoj strani Bahami slavili protiv Urugvaja, te su se i tako našli u finalu protiv ove selekcije. 

Mnogo su bolje Gaučosi otvorili meč, imali su prednost od četiri poena posle prvih 10 minuta, da bi Bahami to sustigli u drugoj deonici i na poluvreme su obe ekipe otišle identičnim rezultatom (42:42). 

ŠOKANTNA VEST ZA KAMPACA I

ABA liga/Buducnost VOLI/Filip Roganović

 

AMERIKANCI RAZBILI SLOVENCE "Zmajčeki" bez Dončića nisu mogli da pariraju SAD-u

Potom je ponovo Argentina zaigrala bolje, otišla je na četiri poena prednosti, ali je tada šou ukrao iskusni Erik Gordon.

Iskusni 34-godišnji košarkaš je izvrsno šutirao, imao je neverovatnih šest pogođenih trojki iz sedam pokušaja i upravo je on i bio glavna uzdanica svoje ekipe sa 27 poena. Pored njega, dosta dobar je bio i Badi Hild sa 15 poena, dok je Deandre Ejton imao 10 poena i čak 21 skok. 

Na drugoj strani, Fakundo Kampaco je imao šest poena i čak 17 asistencija, međutim, ni to nije bilo dovoljno. Najbolji u Argentini je bio Gabrijel Dek sa 21 poenom, Karlos Delfino je dodao 15. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading