čikago buls
Foto: AP

Crvena zvezda dovela je centra, Marko Simonović biće glavni igrač u reketu srpskog kluba naredne sezone. Klub je potvrdio da je potpisan dvogodišnji ugovor i da će on nositi broj 11 koji je svojevremeno nosio čuveni Ljubodrag Duci Simonović. Odmah posle toga stigla je poruka i Nikole Vučevića.

Košarkaš Čikago Bulsa i doskorašnji Markov saigrač oglasio se na društvenim mrežama. Samo je ostavio poruku u crveno-belim bojama i dao podršku i sunarodniku i voljenom klubu. Nije nikakva tajna da Nikola navija za Zvezdu, više puta je o tome javno pričao, dolazio je na utakmice, a njegova objava oduševila je navijače. "Tebe čekamo zemljače, ajde", "Nikola, šta ti čekaš", "Daj brate pozovi onog tvog imenjaka Mirotića, neka stavi potpis pa da se napijemo kao ljudi, reaguj". Bili su samo neki od komentara ispod njegove objave. 

NIKOLA, ŠTA TI ČEKAŠ Crveno-beli doveli Simonovića, pa dobili snažnu poruku iz NBA lige,

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

PRAVO UŽIVANJE UZ RAKIJICU I PIVO Kao sav normalan svet: Evo kako Jokić provodi zaslužen odmor (FOTO)

Neće se to sigurno dogoditi skoro pošto je Vučević nedavno potpisao trogodišnji ugovor vredan 60 miliona evra sa "bikovima". Što se Zvezde tiče, Simonović je treće pojačanje tima, prvo se vratio Dejan Davidovac iz moskovskog CSKA, a onda je Luka Mitrović produžio ugovor na još tri godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading