NOVI PREOKRET Nikola Kalinić pred izlaznim vratima u Barseloni iako ima važeći ugovor?
Foto: EPA

Nikola Kalinić i Barselona, priča koja će tek dobiti svoj epilog tokom leta. Želja igrača da ostane u klubu je jasna nakon njegove objave na društvenoj mreži Instagram u sredu, međutim javljaju se problemi drugačije prirode.

Jasno je da će Barsa u novu sezonu ući sa manjim budžetom, zbog čega klub napušta i najplaćeniji evropski košarkaš Nikola Mirotić. Upravo iz istih razloga Katalonci bi da se otarase još nekolicine igrača, a među njima bi mogao da se nađe i srpski reprezentativac. 

LJUBAVNI TANGO Luka Vildoza i Milica Tasić u romantičnoj vezi!

- Postoje izvesne sumnje u vezi sa Kalinićem. Ne zbog njegovog učinka, već zbog ugovora. On ima još jednu godinu i namerava da je provede u Kataloniji, ali njegova situacija mogla bi da se promeni tokom leta - napisao je novinar Asa Aleks Bijeskas.

Barselona je nedavno osvojila titulu u Španiji i ividećemo u kakvom će rosteru dočekati sledeću takmičarsku godinu. Prema pisanju istog medija, osim Mirotića i Kalinića, tim bi trebalo da napuste Kori Higins, Sertadž Šanli i Kajl Kjurik, dok bi priliku mogli da dobiju mlađi košarkaši poput Majkla Kajseda. 

BONUS VIDEO:  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading