Novak Đoković na Rolan Garosu
Foto: AP/Tanjug/Ap

On je srpskog tenisera uporedio sa Majklom Džordanom i prognozirao da će Đoković na kraju držati rekord po broju osvojenih gren slem titula.

-Novak je za mene jedan od najboljih ikada, jedan od najboljih sportista svih vremena, govorim o svim sportovima. Ono što je uradio je večno, pogledajte samo koliko dugo on to radi, mislim da nema mnogo sportista u istoriji sporta koji su to uradili. Veoma ga poštujem, sreo sam ga nekoliko puta, on je veliki ljubitelj košarke, a to je u Srbiji možda sport broj 1. Volim da ga gledam kako igra, volim njegovu borbenost. To moj omiljeni aspekt kod njega, taj mentalni deo - rekao je Parker:

 

 

(UŽIVO) ĐOKOVIĆ - VARILJAS Nole protiv senzacije iz Perua traži plasman u četvrtfinale Rolan Garosa

-Znam da je taj mentalni deo vvelika stvar u ovom sportu. I između njega i Rafe… moraš prednost da daš Novaku. U mom sportu bih ga definitivno uporedio sa Majklom Džordanom, mnogo ga poštujem.

Đoković i Nadal trenutno imaju po 22 gren slem titule, najviše u istoriji muškog tenisa. U Open eri se samo Serena Vilijams može pohvaliti većim brojem titula – ima ih 23.

-Mislim da će oboriti rekord. On je zdrav, znam njegovu ishranu, on je zaista fokusiran na to. Ne vidim kako može da ne obori rekord. Rafa može da kaže ‘trenutno držim rekord’, ali Novak će ga oboriti.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading