ŠVED VIŠE NEĆE IGRATI? Imao otvoreni prelom lobanje, dobro da je živ
Tanjug/Ap

Agent Alekseja Šveda, Srbin Obrad Fimić, rekao je da bi povrede košarkaša CSKA zadobijene posle napada u Moskvi mogle da imaju doživotne posledice.

- Prerano je donositi bilo kakve zaključke u vezi sa Aleksejevim zdravstvenim stanjem. Šved ima veoma teške povrede glave. One mogu da imaju posledice po život. Najvažnije u ovoj priči je da je Aleksej preživeo - rekao je Obrad Fimić za RIA Novosti i dodao:

- Još je vrlo, vrlo rano govoriti o vremenu oporavka i mogućem povratku. Čak i laganim treninzima. Prerano je prognozirati kada će se Aleksej vratiti košarci.

RUSKI KOŠARKAŠ NAPUSTIO BOLNICU Mnogo se bolje osećam, sa porodicom je najlepše

Prvog dana maja Alekseja Šveda napala je manja grupa nasilnika u jednom restoranu u centru Moskve, nakon što je pokušao da zaštiti suprugu Anastasiju Zijaditinovu. Došlo je do incidenta, a potom i tuče gde su četvorica agresivaca pesnicama napali košarkaša.

Aleksej Šved je posle udaraca pao na trotoar i glavom udario o ivičnjak, tako da je imao otvoren prelom lobanje. Hitno je hospitalizovan i stavljen u komu. Srećom, lekari su uspeli da mu spasu život, a on je posle ležanja na intenzivnoj nezi i brige lekara konačno pušten kući.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading