MADRIĐANI SE RASPUCALI Real ubacio "stotku" Unikahi pred ključan meč sa Partizanom u Evroligi
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Real Madrida slavili su protiv Unikahe 102:90 u meču ACB lige koji se igra pred duel koji španski tim u Evroligi igra sa Partizanom.  

Za ovaj meč, trener košarkaša Reala Ćus Mateo izostavio je iz tima Valtera Tavaresa, Rudija Fernandeza i Marija Hezonju kako bi trojicu važnih igrača sačuvao za sredu i odlučujući meč protiv crno-belih za odlazak na Fajnal for Evrolige.

Tako, odgovornost su preuzeli Geršon Jabusele, koji je očigledno odmoran posle suspenzije na 5 mečeva u Evroligi, kao i iskusni Serhio Ljulj. Francuski centar upisao je partiju sezone od 28 poena i 11 skokova, dok ga je pratio Ljulj sa 21 poenom, a upisao je i tri asistencije.

MADRIĐANI SE RASPUCALI Real ubacio

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

SPREMAJU SE ZA MAJSTORICU Real odmara trojicu igrača pred odlučujući meč sa Partizanom

Upravo je ovaj dvojac i proveo najviše minuta na parketu dok su ostali košarkaši rasporedili minutažu.

Kada je reč o samom duelu, Unikaha je mučila Madriđane od početka do kraja susreta. Tako, tokom celog prvog poluvremena viđen je ujednačen duel, da bi na 5 minuta pre kraja, Real došao do +5, i 91:86. Ipak, na samom kraju meča, prednost reala je porasla za ubedljiv trijumf.

Da podsetimo, Real Madrid i Partizan sastaju se ove srede od 21 sat u odlučujućem, petom duelu plej-ofa Evvrolige koji će odlučiti koja ekipa će se plasirati na Fajnal 4. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading