DA LI ATAMAN MRZI SRBE? Posle devet godina od svirepog ubistva i strašnih reči: "Nije video šta se desilo"
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Bilo je to uoči meča Crvene zvezde i Galatasaraja, a srpski košarkaš Vladimir Micov je u podkastu "Alesto" otkrio neke detalje.

- Ja tu utakmicu nisam odigrao jer sam imao pre toga malu operaciju, ali svi smo živeli blizu i uvek dođemo ranije. Ja sam došao sat vremena ranije kao i Ataman. Bilo je dosta navijača, bilo je raznih informacija u medijima, pa sam video da je došlo baš mnogo naših navijača autobusom. Slikali su se po gradu, bili pod dejstvom alkohola, što je naravno normalno. Rekao mi je generalni menadžer Galatasaraja da navijači nisu imali karte i tražili su ih, klub je rekao da ne mogu sada da im garantuju bezbednost, da mora da se obezbedi sve, da postoji procedura i tako dalje... Oni su došli ispred hale i tu je krenula frka. Ataman dolazi pred utakmicu i video je tu gužvu i nažalost to rekao... Daleko da branim čoveka, ali on nema ništa protiv Srba - rekao je Micov i pojasnio zašto to misli.

BIĆE OVO VRUĆE KOŠARKAŠKO LETO Ataman najavio odlazak iz Efesa?

- I sad ima Vasu Micića, imao je Mačvana, Ercega, mene... Pa ljude sa Balkana i zaista nema ništa protiv nas. I još mu je Miško menadžer. Nije da mrzi Srbe. Jednostavno, jezik mu je bio brži od pameti i nije video šta se desilo, video je samo frku. Desi se tuča, ali ubistvo ne. I to je izgovorio što je izgovorio i od tada su ga uzeli na zub... Mene i Ercega su pitali da se potom slikamo sa zastavama Srbije i Turske, uradili smo to jer znam njegovo mišljenje o našem narodu, ali to što je izgovorio nije primereno. Ipak, nije video to što se desilo - kazao je Micov i rekao da nikada nije imao problema u Turskoj tokom tri godine igranja u ovoj zemlji od 2014. do 2017. u dresu Galatasaraja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading