BIĆE OVO VRUĆE KOŠARKAŠKO LETO Ataman najavio odlazak iz Efesa?
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

- Nakon što smo četiri godine pravili istoriju evropske košarke, ove sezone nismo uspeli i ja sam kao trener odgovoran za to - rekao je Ataman posle meča.

Nastavio je u istom ritmu.

- Prolazimo kroz osetljiv period. Odluku da li nastavljamo zajedno donećemo zajedno sa predsednikom na kraju sezone. Još ništa nije definitivno odlučeno. Ali hoćete iskreno, prilično sam istrošen. Činjenica je da smo podbacili. Otuda, može biti da je promena potrebna svima nama. Nisam bio samo glavni trener u Efesu, ovde sam proveo 20 godina. Mi smo kao porodica. I tako će ostati čak i ako odem. Uostalom, odlazio sam i u prošlosti, pa sam se vraćao. Ponavljam, odluka nije doneta, međutim izgleda da postoji potreba za promenama."

Kako kaže, ukoliko napusti tim iz Istanbula, neće ostati samo selektor Turske.

- Ne, sigurno neću voditi samo reprezentaciju. Postoje ponude određenih evroligaša. Ali pre svega treba da završimo takmičenje u šampionatu Turske. Moramo da pronađemo energiju i pokušamo da još jednom postanemo šampioni. Fenerbahčeu želim uspešan nastavak takmičenja u Evroligi, neka ponove naš rezultat iz prethodne dve godine - zaključio je Ataman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading