NE ZANIMA ME TO Nedović otvorio dušu, pa progovorio o jednom košarkašu Partizana
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

Crvena zvezda nije uspela da se domogne TOP 8 faze u Evroligi, iako su zabeležili pobedu u poslednjem kolu protiv Fenerbahčea - 91:89. Crveno-beli su se na taj način oprostili takmičenja u najjačem evropskom takmičenju, što je u određenoj meri uticalo i na igrače koji su bili utučeni. 

Jedan od njih bio je i Nemanja Nedović, koji je to otkrio u razgovoru za grčki "SDNA", gde je rekao da je ekipa Zvezde zaslužila da se pronađe tamo. 

EVROLIGA SUROVA PREMA GRCIMA Osim pobeda, Panatinaikosu na naplatu dolazi i kazna od milion evra

Dok Zvezda to nije uspela, jeste drugi srpski predstavnik, a to je Partizan, za koji nastupa i Joanis Papapetru, bivši saigrač Nemanje Nedovića iz Panatianikosa, zbog koga mu je drago.

- To je nešto neverovatno, nešto izvan košarke. Ne zanima me što igra za Partizan, a i njega što ja igram za Zvezdu. Naravno, zbog naših rasporeda nismo imali priliku da se susrećemo koliko smo želeli. Stalno pričamo preko telefona i dopisujemo se. Drago mi je zbog njega što ide u Top 8. Nadam se da ću imati priliku da igram protiv njega u finalu ABA lige i pobedim ga - zaključio je Nedović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading