POGLEDAJTE ŠTA OVAJ VEČITI DERBI ČINI POSEBNIM
Foto: Promo/AdmiralBet

Večeras od 20:30 časova na programu je novi večiti derbi, peti u ovoj sezoni, u kojem će košarkaši Partizana dočekati Crvenu zvezdu na zatvaranju 21. kola ABA lige.

Obe ekipe su imale polovičan učinak tokom nedelje, Crno-beli su najpre slavili protiv Virtusa, da bi bili poraženi u Milanu, dok su Crveno-beli prvo ubedljivo pobedili Efes na svom terenu, nakon čega je usledio poraz od Panatinaikosa u gostima. Na prethodna 4 ovosezonska duela beogradskih rivala Zvezda je upisala 3 pobede, po jednu u svakom takmičenju, dok je Partizan bio uspešniji u drugom evroligaškom večitom derbiju.

Ekipa Duška Ivanovića prolazi kroz malo turbulentniji period u sezoni, pobede u Evroligi izostaju uprkos Kampacovom priključenju ekipi, a prošlog vikenda se desio neočekivani poraz i u regionalnom ­šampionatu, i to od Cibone. Sa druge strane, Parni valjak beleži sjajne rezultate u Evropi, što je izabranicima Željka Obradovića doneli 7. mesto i odličnu šansu za plasman među top 8.

Kada se sve navedeno uzme u obzir, Partizan je ipak blagi favorit pred večerašnji susret, a šta su kladionice imale da kažu na tu temu možete pogledati na ovom linku. Naravno, i za ovaj derbi generlani sponzor ABA lige, kompanija AdmiralBet, je spremila osvežavajuću ponudu specijala za svoje igrače, kao što je ponuda da Panter, Egzum i Lesor postignu 50+ poena po kvoti 10 ili da to isto urade Kampaco, Vildoza i Petrušev po kvoti 13. Pored ove opklade, u ponudi se nalazi veliki broj specijala, na Vama je samo da pronađete pravi i naplatite poznavanje regionalne košarke.

Dodatno, pored velike borbe u večerašnjem derbiju, sve ljubitelje sportskog klađenja očekuje i 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani poeni za 5 ili više abaligaških igrača. Ova promocije je dostupna svima registrovanim na AdmiralBet.rs, a registracija se vrši putem ovog linka ili u AdmiralBet Android ili iOS aplikaciji.

Pobeda u večerašnjem derbiju će pobedniku doneti prvo mesto na tabeli ABA lige, što najverovatnije znači da će pobednik obezbediti prednost domaćeg terena u plej-ofu. Sve je spremno za spektakl, šta mislite, ko će slaviti u paklu beogradske Arene?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading