SRBIJA MOŽE DA ODAHNE Vraća se Vasilije Micić
Foto: EPA/EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Trener košarkaša Anadolu Efesa Ergin Ataman izjavio je posle pobede nad Panatinaikosom (87:82), da je zdravstveno stanje Vasilija Micića veoma dobro i da bi on uskoro trebalo da se vrati na parket.

Pre samo nedelju dana Ataman je šokirao rečima da Micića očekuje duža pauza, odnosno da je okončao sezonu zbog povrede. Međutim, sada je situacija daleko bolja i problem sa kolenom nije toliko ozbiljan kako se mislilo u prvi mah. 

- Micić je počeo da trenira individualno, pod terapijama je. Situacija je pozitivna u poslednja dva-tri dana. Pričao sam s njim pre nego što smo stigli ovde (op.aut. u Atinu). Priključiće se radu sa ekipom od sledeće nedelje i ako sve bude u redu, on će uskoro zaigrati - rekao je Ataman i potom konkretnije otkrio o kakvoj se vrsti povrede radi budući da se pričalo i o operaciji:

- Problem je bio taj što je dva puta kretao da trenira i momentalno je osećao bol u kolenu. To je bio veliki problem. Neki su govorili i o operaciji, ali doktori su konstatovali da to nije neophodno. Nadam se da će odgovor na terapiju biti dobar. On je sjajan igrač koji nam je doneo mnogo toga u poslednje četiri godine - objasnio je Ataman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading