PRAZNIK KOŠARKE U NIŠU "Planule" karte za Kup Radivoja Koraća
Foto: ALO/Marko Metlaš

Bliži se Kup Radivoja Koraća, najveća srpska košarkaška svetinja, koja će se ove godine odigrati u Nišu. I ponovo pred punim tribinama u samoj završnici, jer su sve ulaznice rasprodate za manje od dva časa!

Prava jagma bila je danas na sajtu na kojem su se prodavali kompleti ulaznica za Kup Radivoja Koraća, pa su zainteresovani morali da čekaju i po više od sat vremena samo kako bi pristupili sajtu i prigrabili vredno parče papira koje im omogućava ulazak u dvoranu.

U pojedinim momentima je i po 2.500 ljudi čekalo samo kako bi ušlo na sajt, a cena ulaznica za tribine bila je 4.000 dinara, za parter od 4.500 do 7.000 dinara. Za ona najekskluzivnija mesta uz parket, morali ste da izdvojite čak 30.000 dinara.

Nišlije će moći da uživaju u pravom košarkaškom spektaklu, tim pre što će prvi put u potencijalnom večitom derbiju zaigrati i Fakundo Kampaco. Prevashodno je potrebno da Partizan savlada Spartak iz Subotice, a da Zvezda dobije Borac iz Čačka u četvrtfinalnim mečevima.

Taj potencijalni večiti derbi je na programu u petak, 17. februara od 21.00 čas, a čitav Kup Radivoja Koraća trajaće od 15. do 18. februara. Svi mečevi kao što je tradicija poslednjih godina, igraće se u dvorani “Čair”.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading