KATALONCI SLAVILI Barselona se provukla protiv Makabija, Valensija u seriji pobeda
Foto: EPA/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Barselona je teškom mukom savladala Makabi kod kuće 83:78, dok je sjajnu formu Valensija potvrdila novom pobedom, takođe na svom terenu protiv Bajerna 82:73.

Prosto je neverovatno kako je Barselona preživela ovu utakmicu. Makabi je tokom čitavog drugog poluvremena bio u vođstvu i to šest do osam poena prednost.

Tu prednost je držao do samog finiša meča. A onda je Barselona pokazala kakvim kvalitetom raspolaže. Napravila je seriju 14-0 i sa -6 došla do +8 i praktično rešila meč. Do kraja je primila samo četiri poena i ostvarila je pobedu koja je ostavlja u borbi za sam vrh tabele.

(UŽIVO) VIRTUS - CRVENA ZVEZDA Crveno-beli pred debaklom

Kod pobednika Kori Higins je bio najefikasniji sa 15 poena, Jokubaitis je zabeležio poen manje, dok je Nikola Mirotić imao 11 poena i devet skokova. Nikola Kalinić je susret završio sa tri poena i po dva skoka i asistencije. Na drugoj strani Adams je zabeležio 20 poena, Hilijard i Martin po 11.

Valensija je zabeležila i petu uzastopnu pobedu i došla je na deobu osmog mesta sa Makabijem. Do petog uzastopnog trijumfa došla je protiv Bajerna 82:73 i to opet bez najboljeg igrača Bojana Dubljevića. U njegovom odsustvu glavnu rolu uzeo je Radenbo sa 14 poena, dok je Džons zabeležio 11. Na drugoj strani Vinston je meč završio sa 22, a Gifaj sa 14 poena, dok je Jaramaz stao na četiri poena, tri skoka i asistenciji. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading