OGLASILA SE ANĐUŠIĆEVA SUPRUGA Evo šta je rekla o "ispadu" Danila i pevanju uvredljive pesme na račun Crvene zvezde
Printscreen Instagram

Ljubimac Grobara i tokom slavlja poveo pevanje pesme u kojoj se vređa najveći rival, što je naišlo na mnoge osude. 

Košarkaš Partizana se dan kasnije javno izvinio svim navijačima Crvene zvezde, a sada se oglasila i njegova supruga Ivana Maksimović Anđušić, kao što je poznato, pristalica crveno-bele porodice.

Ivana je na društvenim mrežama odgovorila zbog osuda na njenog supruga i stala u njegovu zaštitu:

- Jeste da je prošlo nekoliko dana i palo u zaborav. Jeste da sam zvezdaš i da mi nije pravo kada sam to čula i videla. Nekako Danilo iznova i iznova potvrđuje meni tu tezu, posle 10 godina, potvrđuje da sam dobrog izabrala. Ne mislim tu na tu odluku da Danilo peva pesme koje imaju neprimeren rečnik i tako reći uvredljive su, već način na koji se nosi sa situacijom u kojoj se nalazi. On je osoba koja jako voli svoj klub, nikako ne možeš da budeš siguran da li će to ispasti kako si ti sanjao - rekla je Ivana Maksimović-Anđušić. 

PRED VALENSIJU Obradović Pamtimo poraz u Beogradu

Proslavljena strelkinja je posebno apostrofirala koliko je njegovom suprugu bilo krivo zbog postupka:

- Svakom se dese neprimerene situacije, stvari koje se dese da ga ponese emocija, negativna. Šta god da se desilo, ponosna sam na njega što je, kad je prenoćio, shvatio da je on je primer mlađima i svojoj deci, naš sin uči Partizanove pesme. Oduvek se u našoj kući poštovao proitvnik, uvek su se birale reči, kada namećemo jedni drugima mišljenje i zbog toga svega želim da kažem da je moj muž veliki gospodin. Da on svoje izvinjejnje ili mišljenje koje je uputio dan posle, nije to uradio ni zbog Zvezde ili mene, jer je tako vaspitavan - nastavila je Danilova supruga i dodala:

- Otkako imamo decu trudimo se da to što radimo pozitivno utiče na njih, oni su ogledalo svojih roditelja. Ponosna sam što moj muž zna da kaže "izvini" i stoički izdrži sve i svašta, bez obzira šta su sve rekli za njega. Koliko idem na Partizanove utakmice i pratim svog muža, ima mnogo lepih pesama i nema mesta za uvrede. Sve više dece dolazi na utakmice, što mene raduje - istakla je Ivana Maksimović-Anđušić u obraćanju javnosti. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rade

19.01.2023 04:13

Nedostatak domaćeg vaspitanja nije slučajno već namerno 🤮🤑😷🥶🤭

Vp

19.01.2023 16:15

Bice pozdravljen na adekvatan način 27-og