OBRADOVIĆEV MONAKO DOLAZI U "ARENU" Od Željka sam mnogo naučio, posvećen je do velikih visina
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Trener Monaka kaže da je zadovoljan kako se odvija sezona za sada, ali sa druge strane zna da tek sledi najteži deo takmičarske godine.

-Nosimo se dobro, za sad smo u obe lige prvi. Znamo da to sada nije važno jer je to promenljivo. Ekipe, pogotovo u Evroligi, koje su sad počele da igraju bolje sigurno će dići formu kao i Partizan koji je mogao da bude u drugačijoj poziciji na tabeli. Zadovoljan sam postignutim, ali to je uvek osetljivo da se izgovori jer sada kada je prošao period upoznavanja, ali po meni sigurno najzanimljivija Evroliga i rezultatski i takmičarski - kaže Saša Obradović.

PARTIZAN ŽELI NASTAVAK POBEDNIČKE SERIJE Obradović otkrio u čemu leži ključ uspeha protiv Monaka

OBRADOVIĆEV MONAKO DOLAZI U

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Saša je hvalio svoj predstojećeg protivnika. Poručuje da je najvažniješto je tim vođen od strane velikog trenera kakav je Željko Obradović.

- Ako dobro pamtim mogli su četiri utakmice da završe kao pobednici. Zaslužuju svaki respekt, vođeni od najboljeg trenera i današnjice i pređašnjice. Sigurno neko ko je ostavio veliki trag, mislim da će teško moći bilo ko da ga nadmaši u skorijoj budućnosti. Takođe Partizan je imao i strpljenje s obzirom na prošlogodišnje rezultate, to je prava formula da se očekuju neke konstante, vezali su pobede i sebe su istakli u prvi plan kao jedan od favorita za plej of“.

Obradović je govorio o tome šta je preuzeo od Željka kome je bio igrač u reprezentaciji.

-Prva asocijacija, a što sam i ja mogao da iskoristim što se tiče mog posla je velika zahtevnost. Čovek koji je posvećen do velikih visina i ta zahtevnost na treningu i detaljima koji i čine razliku je u njegovom slučaju doterana do savršenstva. Danas treneri moraju da budu fleksibilniji što se tiče zahtevnosti, ljudi ne mogu to da prihvate. Treba prepoznati ko šta može da uradi da bi izvukao maksimum iz ekipe. Mislim da Željko je majstor što se toga tiče i bilo je pitanje trenutka kada će sve to da legne i sada to izgleda odlično - zaključuje Saša Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading