TRINKIJERI ZNA ŠTA GA ČEKA U ARENI Igramo protiv jednog od kultnih klubova u Evroligi
Foto: EPA/EPA-EFE/FILIP SINGER

Italijanski stručnjak prethodnih dana imao je manjih zdravstvenih problema, ali će po svemu sudeći doputovati sa ekipom u Beograd. 

-Igramo protiv jednog od kultnih klubova u Evroligi. Dvorana će biti puna i dobro znam kako navijači Partizana mogu da guraju svoje igrače. Nažalost, opet će nam nedostajati nekoliko važnih igrača, ali to ne može da bude opravdanje. Jer igramo u košarkaškoj „Skali“ i želimo da damo sve od sebe. Ne možemo da očekujemo ​​savršenu igru ​​od nas – ali naš cilj je savršen napor - izjavio je Trinklijeri pred sutrašnji duel 16. kola Evrolige.

Trinkijeri i dalje ne može da računa na kapitena srpske reprezentacije i bivšeg igrača Partizana, Vladimira Lučića, zbog povrede lakta. Odsutan je i Andreas Obst, a Žan Mark Šiško takođe nije u konkurenciji za ovaj duel. 

Za Bajern nastupa još jedan bivši košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz, koji je takođe imao određenih zdravstvenih problema (želučana infekcija).

TRINKIJERI ZNA ŠTA GA ČEKA U ARENI Igramo protiv jednog od kultnih klubova u Evroligi

Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

 

ZVANIČNA POTVRDA Đorđe Gagić novi košarkaš Borca iz Čačka

-Naravno da sam uzbuđen što se vraćam u Beograd i što ću igrati protiv svog bivšeg kluba - rekao je Jaramaz i dodao.

-Očekujem sjajnu atmosferu u dvorani, a ujedno i vrlo tešku utakmicu. Partizan je poznat po tome što igra izuzetno dobro kod kuće. Ako želimo da imamo šanse za pobedu, moramo da odigramo na maksimalnom nivou.

Utakmica u „Štark areni“ na programu je u četvrtak u 20:30 časova.

Podsećamo, Andrea Trinkijeri bio je trener Partizana u periodu od 1. novembra 2018. do jula 2020. godine, kada je nakon što je sezona prekinuta zbog korona virusa raskinuo saradnju sa crno-belima. Kasnije je tužio Partizan zbog dugovanja i dobio crno-bele na sudu.

Zbog toga će biti zanimljivo kako videti kako će harizmatični stručnjak biti dočekan od strane navijača Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading