UBEDLJIV TRIJUMF VIRTUSA, DEBAKL TEODOSIĆA Trinkijerijev Bajern nastavlja da tone, Real nezaustavljiv
EPA-EFE/Mariscal

Ekipa iz Pireja je zabeležila šesti trijumf u sezoni, dok su Bavarci posle dve uzastopne pobede zabeležili i šesti neuspeh.

Crveno-beli su furiozno počeli duel u Minhenu i brzo su došli do ogromne prednosti 23:6. Gosti iz Pireja su održavali siguran plus sve do pred kraj prvog poluvremena kada je Bajern serijom 12:2 uspeo da upristoji minus i na odmor ode sa podnošljivih 40:34.

Ipak, Olimpijakos je u nastavku utakmice potvrdio da je kvalitetniji tim od Bajerna i uz nekoliko kriznih situacija uspeo je da upiše pobedu. Bavarci su početkom poslednje deonice došli na četiri poena minusa, ali utisak je da nijednog trenutka nisu bili kadri da preokrenu.

MICIĆ SRUŠIO BARSU Kakav tandem su Vasa i Klajburn, razbili Barselonu

Blistao je Saša Vezenkov sa 20 poena, 13 skokova i 4 asistencije za ukupan indeks korisnosti 43, Ognjen Jaramaz je sa 12 poena (2/3 za dva, 1/2 za tri, 5/5 slobodna bacanja) i Vladimir Lučić 9 (1/2 za dva, 1/2 za tri, 4/5 slobodna bacanja) uz 4 skoka i 2 asistencije su doprineli pobedi crveno-belih.

Olimpijakos u sledećem kolu gostuje Makabiju, a Bajern ide u Vilerban.

Virtus je u Bolonji deklasirao Valensiju 89:59, a Miloš Teodosić je meč završio bez poena (0/4 za tri) uz 5 skokova i 6 asistencija za 14 minuta.

Italijanski tim je dominirao i već posle prve četvrtine vodio je 24:8 i lako meč priveo kraju što je iznenađenje ako se zna da je Valensija u Bolonju doputovala posle tri uzastopna trijumfa.

Džordan Miki je imao 16 poena i 6 skokova, dok na drugoj strani samo je Kris Džons bio dvocifren sa 10 poena.

Oba tima su na 4-4, a Virtus u sledećem kolu ide u Atinu na noge Panatinaikosu.

Real je na svom terenu lakše nego što se očekivalo pobedio Albu 90:72.

Kraljevski klub je posle slabog starta sezone upisao treći uzatopni trijumf i već je na učinku 5-3, dok je šampion Nemačke zabeležio i peti poraz u nizu (3-5).

Madriđani su vrlo brzo stekli dvocifrenu prednost i nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje konačnog ishoda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading