DRAMA U ISTANBULU Burna rasprava na meču Efesa i Barse - Litvanac isterao napolje Kalinića (FOTO) (VIDEO)
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Šef struke Katalonaca Šarunas Jasikevičijus poslao je srpskog reprezentativca Nikolu Kalinića u svlačionicu pošto su njih dvojica ušli u žustru raspravu tokom trećeg kvartala protiv šampiona Evrope Efesa.

Litvanac je odavno poznat po nezgodnom temperamentu, a njih dvojica su krenula sporadično da razmenjuju optužbe posle jedne odbrane španskog tima.

MICIĆ SRUŠIO BARSU Kakav tandem su Vasa i Klajburn, razbili Barselonu

Prema mišljenju trenera Barselone, Srbin nije dobro odigrao odbranu i Šaras je bio nezadovoljan Kalinićevim zalaganjem u tom napadu.

DRAMA U ISTANBULU Burna rasprava na meču Efesa i Barse - Litvanac isterao napolje Kalinića (FOTO) (VIDEO)

EPA-EFE/ERDEM SAHIN

 

Nikola je želeo da "istera stvar do kraja", međutim, litvanski stručnjak mu je samo rukom pokazao da ode u svlačionicu.

 

 

Reprezentativac Srbije nije odmah poslušao naredbu Jasikevičijusa, ali mu je Šarunas opet prišao i bio izričit da neće odustati od prvobitne odluke.

Efes je na kraju slavio rezultatom 96:86. Branioca titule je do trijumfa vodio Vil Klajburn sa 24 poena, dva manje ubacio je srpski reprezentativac Vasilije Micić uz tri skoka i pet asistencija, za 22 minuta provedena na parketu. Doprinos pobedi dali su još Elajdža Brajant sa 16 i Mbaje sa 13 poena.

Kod Barselone, najefikasniji igrač utakmice bio je Nikola Laprovitola sa 28 poena, Sanli je dodao 16, a Higins 14 koševa. Iako je ranije morao da napusti parket, Kalinić je meč završio sa dvocifrenim učinkom, pošto je ubacio 10 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading