SRBIJA KAO FENIKS Evo šta nam treba za Svetsko prvenstvo, tako smo blizu
Vladimir Marković

Do kraja kvalifikacija reprezentacija Srbije igra dva meča, prvo sa Grčkom u gostima 24. februara naredne godine, a onda se sve završava 27. februara u meču sa Velikom Britanijom u Srbiji.

Naravno sa dve pobede naš tim ide dalje bez ikakvih dodatnih kalkulacija, ali sa trijumfom Grčke u Belgiji (Heleni su overili plasman) situacija za Srbiju je mnogo bolja.

Prvo, pobedili smo Tursku, imamo dve pobede više od njih i bolji međusobno skor, tako da Turska, kao ni Velika Britanija ne mogu da nas stignu. Sada nas zanimaju samo dva tima - Grčka i Belgija! Letonija je prva u grupi sa skorom 7/1 i oni nas ne zanimaju. Slede Srbija i Grčka sa 5/3, pa Belgija i Turska sa 3/5 i na kraju Velika Britanija sa 1/7. 

U SVOM STILU Ataman kukao na sudije, govorio o Miciću, pa ozbiljno potkačio Karija Pešića

S obzirom da tri tima idu dalje, uz Letonce će na Svetsko prvenstvo još dva tima, a ogromne šanse za to imaju Srbija i Grčka. Srbiji u svakom slučaju, kako god da se odvijaju ostali mečevi biti zadovoljna jednom pobedom,

Samo jedan trijumf nam je dovoljan da pobegnemo Belgijancima i tako budemo sigurno na trećem mestu, dok bi pobedom nad Grcima bili drugi na tabeli. Računica je jasna - 24. ili 27. februara jurimo pobedu ili pobede, a samo jedna nam je dovoljna za Mundobasket!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading