U SVOM STILU Ataman kukao na sudije, govorio o Miciću, pa ozbiljno potkačio Karija Pešića
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Ataman je govorio o selektoru Pešiću i njegovom potezu.

- Nije prihvatljiv takav dijalog i takvo ponašanje selektor.a Tražio sam nesportsku ličnu, za to vreme mi je Pešić dobacivao i pitao me zašto se žalim. Ne znam kakav pritisak ima zbog neuspeha na Eurobasketu. Ne razumem zašto se žali, ja sam pričao sa sudijama. Nije fer. Poznajem ga dugo godina, verovatno je pod pritiskom zbog tog poraza na Eurobasketu gde je bio među favoritima sa Srbijom - rekao je Ataman.

HAOS U PIONIRU Zaratili Pešić i Ataman (VIDEO)

Osvrnuo se i na Vasilija Micića.

- Svi pričaju o tome, ne znam ko je provocirao. Ne želim da se ponavljam o toj temi. Pitajte svoje medije, kao i Šarasu Jasikevičijusu zašto nije došao Kalinić, zašto Željko nije pustio Papapetrua. Nema provokacije. Efes se bori u Evrolgi, nalazi se u teškoj situaciji, Lakrin ej povređen, Micić je imao manju povredu, nije se osećao najbolje, nije zato ovde. Ovo je moja poslednja izjava o Miciću.

Imao je na šta da se žali.

- Ponosan sam na moje mlade igrače. Borili su se do samog kraja. Igrali smo dobru odbranu tokom celog meča, previše lako izgubljenih lopti. Posle toga je Srbija dala 14 poena. Pokazuje da je Srbija igrala agresivno i to je normalno kod kuće. To je normalno, ali ono što mi smeta jeste da su oni imali 24 bacanja, a mi samo 17, a oni su igrali agresivnije", Nije bilo faula na Sipahiju na prodoru na kraju... - rekao je Ataman.

 

Komentari (0)

Loading