NA RASPOLAGANJU SRBIJI Pešić računa na Jaramaza pred meč sa Velikom Britanijom
KK Partizan

Veliko pojačanje dobila je košarkaška reprezentacija pred utakmicu sa Velikom Britanijom. Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, Ognjen Jaramaz je zajedno sa ostatkom ekipe i članovima stručnog štaba u Njukaslu, gde će Orlovi u petak od 20 časova igrati važan meč kvalifikacija.

Bek iz Kruševca dobio je dozvolu Bajerna da pomogne reprezentaciji u važnom trenutku, zbog čega se nije našao u sastavu Andree Trinkijerija za nemački derbi u Evroligi protiv Albe u Berlinu. Jaramaz je treći reprezentativac Srbije sa Evrobasketa pored Dušana Ristića i Marka Jagodić Kuridže koji je u konkurenciji. 

Jaramazovo priključivanje reprezentaciji predstavlja veliki podstrek za bekovsku liniju koja je desetkovana povredama i izostancima nekoliko igrača. Pre svega Nemanje Nedovića, koji je potvrdio da neće moći da pomogne Srbiji u Njukaslu, ali da će u daljoj komunikaciji sa selektorom Svetislavom Pešićem dogovoriti da bude tu za derbi sa Turskom u ponedeljak. 

(UŽIVO) OLIMPIJAKOS - PARTIZAN Crno-beli u zaostatku posle prve četvrtine

Podsetimo, sa srpskom ekspedicijom je put severa Ostrva krenuo i Ognjen Dobrić koji je poslednjih dana pod terapijama zbog manje, ali nezgodne povrede. Srbija u bekovskoj liniji za meč sa Velikom Britanijom ima Stefana Jovića, Danila Anđušića, Aleksu Uskokovića, Nikolu Topića, Marka Jeremića...

Duel sa Britancima igra se u petak od 20 časova po srednjoevropskom vremenu. U istom terminu u ponedeljak Turska je gost dvorane Aleksandar Nikolić. Tada bi selektor trebalo da dobije pomoć Vasilija Micića, Marka Gudurića i Vladimira Lučića. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading