UNIŠTIO JE "VEČITE" U EVROLIGI Partizan i Zvezda su timovi sa velikom istorijom
EPA-EFE/L. Rico

Omaleni plejmejker je prokomentarisao duele protiv "večitih" kojima je "zasuo" koševe sa 63 poena.

-Baš sam pre intervjua pričao sa Vanjom Marinkovićem o košarci u Srbiji i Evropi generalno, kakve su razlike i šta sve mogu da očekujem u nastavku sezone. Učim nove stvari svaki dan. Srećan sam što imam zaista sjajne saigrače, svi momci su vrlo otvoreni i spremni da mi pomognu - rekao je Hauard na početku razgovora za Mozzart sport, pa se osvrnuo na srpskog saigrača:

-Prvo što sam primetio kod Vanje je radna etika. Svaki dan dolazi sa istim mentalnim pristupom, kao da ide u rudnik. Vredan je, izuzetno vredan. Pokušava da radi na svim aspektima igre i to je nešto što baš poštujem kod njega. Van terena je vrlo komunikativan, već smo nekoliko puta izašli na večeru, znam da je igrao za Partizan. Sjajan čovek.

DONČIĆ ODUŠEVIO "DELIJE" Oglasio se na Instagramu, evo kako je navijao za Crvenu zvezdu protiv Bajerna (FOTO)

Haurad je trojkom u poslednjoj sekundi odveo Baskoniju u produžetak protiv Partizana, posle čega je njegov tim stigao i do trijumfa.

-Najupečatljivija utakmica do sada. Nikada nisam pogodio takav šut koji je doneo produžetak. Bila je prelepa atmosfera, jak protivnik, baš zbog takvih duela sam i došao u Evropu. Da se nadmećem protiv najboljih. Partizan je tim sa velikom istorijom, baš kao i Crvena zvezda. Odlični protivnici protiv kojih nije lako igrati. Bili smo vrlo blizu da izgubimo meč protiv Partizana, ali se kao tim nismo predavali. Za mene je to ostalo najviše upamćeno iz tog okršaja, kako smo se držali zajedno. Ispostavilo se da sam ja ubacio šut, ali cela ekipa je uradila veliki posao da dođemo do pobede - poručio je Amerikanac, posle čega se osvrnuo i na duel sa crveno-belima:

-Oba kluba imaju kvalitet. Svako ko je gledao meč je mogao da vidi da je pobeda mogla da ode i na drugu stranu. Detalji su odlučivali, ali to je ono što mi je za sada karakteristično za Evropu. Svi imaju veliku želju da se nadmeću, za svaki posed lopte. Svaka utakmica ima veliki značaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading